Tehokas kuumailmatyökalu

Ruotsalaisen Sievertin kuumailmatyökalussa on yrityksen mukaan markkinoiden korkein ilmanvirtaus ja ilmanpaine. Puhallus on säädettävissä ja ledinäyttö osoittaa valitun lämpötilan.

Sievert on esitellyt uuden ammattikäyttöön tarkoitetun kuumailmapuhaltimen DW 3000:n,  jossa on tehokas ilmanvirtaus verrattuna muihin vastaavanlaisiin työkaluihin. Puhallustehoja on kolme. Lämpötilaksi voidaan säätää 100–600 Celsius-astetta. Laite soveltuu esimerkiksi pinnoiteasennuksiin, muovin hitsaukseen ja muoviosien korjaamiseen.

Kuva: Kuumailmapuhaltimeen on tarjolla laaja valikoima suuttimia ja lisätyökaluja.
Kuva: Kuumailmapuhaltimeen on tarjolla laaja valikoima suuttimia ja lisätyökaluja.

Uusi DW 3000 on aiemmasta DW 2000:n kehitelty versio, joka on sisältä uudistettu kokonaan. Laitteen elektroniikka on suunniteltu ruotsalaisen Elektronikkonsult Ab:n kanssa kanssa.

’’Haasteenamme oli suunnitella vankkatekoinen elektroniikka, joka työolosuhteista riippumatta pystyy ohjaamaan lämpötilaa ja moottoria tarkasti ja vakaasti, kertoo Elektronikkonsult AB:n toimitusjohtaja Vidar Wernöe.

Sievert DW 3000:n työlämpötila säädetään kahvan plus- ja miinuspainikkeilla. Käytössä oleva todellinen lämpötila näkyy ledinäytössä. Näyttö osoittaa myös, milloin lämpöelementti on aika vaihtaa.

Työkalun suorittaman jännite- mittauksen avulla voidaan myös tarkistaa työkalulle tuleva jännite. Jos jännite on liian alhainen tai liian korkea, työkalu antaa varoituksen.

Laite painaa 810 grammaa.

LISÄÄ: Sievert AB (LINKKI) ja Suomessa Oy FinnFlame Ab (LINKKI)