Hannover Messe 2016: Suomalaiset IoT-ratkaisut Saksaan

Oululainen Bittium esittelee Hannoverin teollisuusmessuilla huhtikuun lopulla uusimpia IoT-ratkaisujaan ja kehityspalveluja.  Tapahtumaan odotetaan noin 200 000 kävijää ja näytteilleasettajia yli 60 maasta.

Bittium on mukana konealan strategisen huippuosaamisen yhteisön FIMECCin (Finnish Metals and Engineering Competence Cluster) yhteisosastolla.  Suomalaisosaston teemana on ”We digitalize your business”.

Bittiumilla on esillä on referenssitoteutukset älykellosta ja IoT gateway -laitteesta, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden ja toimialakohtaisten vaatimusten mukaisesti.

Bittiumin IoT-tuotteet on suunnattu teollisuusalojen, terveydenhuollon ja puettavien urheilulaitteiden laitevalmistajille.  Bittium esittelee myös IoT-ratkaisuihin liitettävissä olevaa tietoturvaluokituksen saanutta Bittium Tough -puhelintaan.

Muita Fimeccin hallin 16 yhteisosastolla C04 olevia yrityksiä ovat Symbio, Tosibox, Visual Components, Wapice,  Wirepas, Hilla, Link, Mevea, RDVelho, Elisa, Wuva ja ST-Koneistus.

Hannoverin teollisuusmessut järjestetään 25.–29. huhtikuuta 2016.

LISÄÄ: Hannover Messe (LINKKI) ja Fimecc (LINKKI)