Langaton tiedonkeruulaite

Saksalainen HBM esittelee uuden etäohjattavan tiedonkeruulaitteen QuantumX CX22B-W, jossa on langaton yhteys 4G- tai Wifi-tekniikoilla.

Uuden HBM Quantumin CX22B-W tyypillisiä käyttöalueita ovat etävalvontaan tarkoitetut tuotantojärjestelmät ja tiedonkeruu kenttäolosuhteissa. Laite lähettää tietoja langattomasti. ja on suunniteltu toimimaan itsenäisesti ilman tietokonetta.

QuantumX CX22B-W -tiedonkeruulaite integroituu yrityksen QuantumX-sarjaan. Uusi tiedonkeruulaitteella voidaan kerätätä tietoa mekaanisista, sähköisistä tai termisistä suureita. Näytteenottonopeus voi olla viisi meganäytettä sekunnissa.

”Videotietojen ja GPS-järjestelmästä saatavien maantieteellisten tietojen paremmat liitäntämenetelmät mahdollistavat monimuotoisemman tiedonkeruun ja useampia vaihtoehtoja mittaustulosten tarkasteluun”, sanoo Jyri Niinistö HBM Finlandista.

Uuden tuotteen liitettävyys on hänen mukaansa parantunut ja sitä voidaan käyttää  useimpien antureiden kanssa. Niitä voivat olla digitaaliset ja analogiset signaalit, GPS, CAN ja video. Ne voidaan synkronoida ja niiden tietoja voidaan kerätä samanaikaisesti.

Uusi tiedonkeruulaite  on käyttövalmis suoraan hyllystä.  Integroidun Catman-ohjelmiston avulla mittaustuloksia voidaan valvoa, analysoida ja hallita internetin kautta käyttämällä 4G- tai Wifi-yhteyttä.

LISÄÄ: HBM Finland Oy (LINKK) tai tuotesivu (LINKKI).