Uuden luokan DCW-analysaattori

Keysightin CX3300-sarjan uutuusanalysaattori sopii kehittäjille, jotka kamppailevat laitteiden nopeiden virtamittauksien parissa ja pyrkivät vähentämään piirikytkentöjen virrankulutusta.

Karakterisoida kehittyneitä laitteita ja evaluoida pienen tehonkäytön piiriratkaisuja ovat haastavia tehtäviä; ne vaativat mittauksia nopeista yli megahertsin ja matalan alle mikroampeerin dynaamisesta virrasta.

Keysightin CX3300 Device Current Waveform Analyzer -analysaattorin avulla voidaan mitata transienttivirtoja vaikka pulssin leveys on alle 100 nanosekuntia. Nykyisillä menetelmillä mittauksia häiritsevät suuri kohina, jännitehäviöt, rajallinen dynaamiikka-alue tai kaistanleveys.

Uusii CX3300 tarjoaa laajakaistaiset ja matalatasoiset virtojen aaltomuotojen mittaukset. Siinä on 14- tai 16-bitin laajuisen mittausalueet, joten samalla laitteella voidaan tehdä varsin monenlaisia mittauksia. Kaistaleveys on maksimissaan 200 MHz ja näytteenottonopeus 1 GSa/s.

Analysaattorissa on 14,1-tuuman WXGA-tasoinen monikosketusnäyttö ja erikoisohjelmistot virta-aaltomuotojen mittauksiin ja analyyseihin. Mittauspäät on kehitetty tarkkoihin virtojen aaltomuotojen mittauksiin. Ne tukevat dynaamisia virtamittauksia kymmenestä ampeerista aina sataan pikoampeeriin.

LISÄÄ: Keysight (LINKKI), tuotesivu (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).