Teholähdeyritys osti yhteistyökumppaninsa

Teholähdevalmistaja Powerbox vahvistaa suunnitteluvalmiuksiaan ostamalla hollantilaisen Power Technicsin liiketoiminnot.  Yrityksillä on ollut jo aiemmin yhteistyötä.Yrityskauppa sisältää tuotteiden immateriaalioikeudet, laboratoriolaitteet ja varastot.

Hollannissa Etten-Leurissa toimiva Power Technics on erikoistunut vaativiin teollisuuden, ilmailun, merenkulun, raideliikenteen, televiestinnän, OEM-teollisuuden ja lääketieteen teholähteiden kehittämiseen.

Oston taustalla on myös, että Power Technics on kehittänyt teholähteisiin myös omia teknisiä innovaatioita. Yritykset ovat olleet Powerboxin Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Louis Masreliezin mukaan jo pitkään yhteistyössä suunnitelleet merenkulun ja puolustusteollisuuden järjestelmiä.

Power Technics integroidaan täysin Powerboxiin, mutta jatkaa entisissä tiloissaan Hollannissa. Powerbox takaa myös  Power Technicsin laajaan asennettuun laitekantaan liittyvä liiketoiminnan jatkuvuuden.

Vuonna 1974 perustetun Powerboxin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa.