Tablettien eleohjaus tuli oskilloskooppeihin

Teledyne LeCroyn uusiin WaveRunner 8000 -oskilloskooppeihin on lisätty tablettitietokoneista tutut kosketusnäytön eleohjaukset. Uuden käyttötavan avulla voidaan laitteen toimintoja käyttää aiempaa tehokkaammin.

Teledyne-konserniin nykyisin kuuluvan LeCroyn WaveRunner 8000 oskilloskooppien kaistanleveydet ovat 500 MHz – 4 GHz ja näytenopeus parhaimmillaan 40 GS/s. Lisäksi niissä laaja kokoelma ohjelmatyökaluja, joilla mittarista saa enemmän irti.

lecroyeleohjausWaveRunner 8000 merkitsee myös tablettitietokoneista tuttujen eleohjauksien tuloa oskilloskooppeihin. Uuden OneTouch -käyttöliittymän toiminnot tekevät valmistajan mukaan mittauksien asetukset entistä helpommiksi.

Vakiotarjontaan laitteeseen kuuluun matematiikan, mittauksien, virheenkorjauksen ja dokumentoinnin ohjelmistotuet. Lisäksi ladattavat sovelluskohtaiset paketit mahdollistavat virtaviivaisen virheenkorjauksen mittausprojekteissa.

WaveRunner 800:n eleohjaus laajentaa LeCroyn perinnettä uusien käyttöliittymätekniikoiden kehittämisessä. OneTouch optimoi valmistajan mukaan mukavuuden ja tehokkuuden mahdollistamalla kaikki yleiset toiminnot yhdellä kosketuksella näyttöön.

Eleohjauksessa esimerkiksi vedä ja pudota -toiminnolla voikopioida ja luoda uusia kanavia, matemaattisia funktioita ja mittausparametreja sormea nostamatta. Yleiset eleet kuten vedä, pudota, nipistä ja sipaise helpottavat vaistomaista vuorovaikutusta oskilloskoopin kanssa.

WaveRunner 8000 sarjaan valmistaja tarjoaa myös laajennusosuuksia esimerkiksi sarjadatan testeihin.  Tuotesarjan -MS malleissa on 16 digitaalista linjaa ja 128 megapisteen pituinen muisti.

LISÄÄ: Teledyne LeCroy (LINKKI) ja tuotesivulta (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)