Seitsemän eri väriä ledimoduulilla

Kalifornialainen LED Engin tuo tarjolle maailman ensimmäisen seitsemän värin suuritehoisen lediyksikön, joka on tarkoitettu yksittäiseksi valolähteeksi. Kokoa ratkaisulla 7 x 7 millimetriä.

LED Enginin LZ7-04MU00 -lediratkaisu mahdollistaa uudenlaisen näyttämöiden tai muiden erikoistilojen valaistussuunnittelun. Uuden lediratkaisun avulla voidaan tuottaa tehokkaita valovaikutuksia yli koko värikirjon.

Uudenlainen RGBW-emitteri sisältää fosfori-muunnetut meripihkan, syaanin ja violetin sirut antamassa monipuolisia väriefektejä. Meripihkan säväyksen lisäksi syaani täyttää sinisen ja vihreän välissä olevan spektrikuilun ja violetti mahdollistaa mustan tai rapean valkoisia valotehosteita.

Litteälinssinen LZ7-emitterin pohjan ala on 7 x 7 millimetriä. Se sisältää seitsemän yksilöllisesti osoitettavaa sirua, jotka on koottu 3,8 milliselle valoa emittoivalle pinnalle ja päällystetty tasaisella lasilinssillä.

Moduulin ohut rakenne tarkoittaa, että suuntausoptiikka voi olla mahdollisimman lähellä sirua maksimoimassa liitännän tehokkuutta.

Lämpöratkaisu on yrityksen oma. Alustan lämpövastus on 1,4 °C/W ja se haihduttaa jopa 20 wattia tehokkaasti. Yksittäisiä RGBW siruja voidaan sen vuoksi ajaa, yksi kerrallaan maksimilla 1,5 ampeerin virralla.

Perusratkaisujen lisäksi ratkaisussa voidaan ajaa keltaista, syaania tai violettia sirua yksitellen maksimissaan yhdellä ampeerilla. Kolmannessa moduulin toimintatilassa, kaikki osuuksia voidaan ajaa samanaikaisesti 850 milliampeerilla.

LISÄÄ: LED Engin (LINKKI)

Päivitetty 11.24.