Hannoverin teollisuusmessut alkoivat – Merkel ja Obama paikalla

Yhdysvaltain presidentti Barak Obaman ja Saksan Angela Merkelin lisäksi Hannoverin teollisuusmessuilla on yli 5200 yritystä yli 60 eri maasta. Messujen selkeä teema on teollinen internet ja IoT, jossa suomalaiset yritykset ovat voimallisesti messuilla esillä. Mukana on kaikkiaan parikymmentä suomalaisyritystä.  

Hannoverisn teollisuusmessut ovat läpileikkaus teollisuudenaloista: teollisuusautomaatio & IT, energia- ja ympäristöteknologia, alihankinta, T&K ja voimansiirto. Järjestäjä odottaa tapahtumaan noin 200 000 kävijää.

Oululainen Bittium on mukana konealan strategisen huippuosaamisen yhteisyritys FIMECCin (Finnish Metals and Engineering Competence Cluster) yhteisosastolla.  Suomalaisosaston teemana on ”We digitalize your business”.

Bittiumilla on tarjolla referenssitoteutuksia älykelloista ja IoT gateway -laitteista, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden ja toimialakohtaisten vaatimusten mukaisesti. Yrityksen IoT-tuotteet on suunnattu teollisuusalojen, terveydenhuollon ja puettavien urheilulaitteiden laitevalmistajille.

Bittium esittelee myös IoT-ratkaisuihin liitettävissä olevaa tietoturvaluokituksen saanutta Bittium Tough -puhelintaan.

Muita Fimeccin hallin 16 yhteisosastolla C04 olevia yrityksiä ovat Elisa, Finpro, Lato,  Link, Mevea, Oliotalo, Quva, RD Velho, ST-Koneistus, Symbio, Tieto, Tosibox, Oulun yliopisto, Visual Components, Wapice ja Wirepas.

Yhhannoverindustrie40dysvallat ovat esillä kumppanuusmaana  465 yrityksen voimin.

Tarjolla on energiantuotantoa, energiatehokkuutta, uusimpia tuotantotekniikoita, älykästä teknologiaa, koulutusta sekä kumppanuusprojekteja Euroopan kanssa.

Messujen selkeä teema on teollinen internet tai saksalaisittain industrie 4.0.

 

Hannoverin teollisuusmessut jatkuvat perjantaihin 29. huhtikuuta 2016 asti.

LISÄÄ: Hannover Messe (LINKKI) ja Fimecc (LINKKI) ja Hannoverin teollisuusmessujen uutuudet (LINKKI) ja videolähetteet messuilta (LINKKI).