Kompakti mittausasema mikroon

Brittiyritys PicoScope on esitellyt uusia oskilloskooppimalleja 2000-sarjaansa. Tarjolla on useita kaistaleveysverisoita  kahdesta neljään kanavaisina sekä sekasignaaliversio, joissa on mukana logiikka-analysaattorikanavia.

PicoScopen uusia 2000-sarjan mittausmoduuleita on tarjolla kaksikanavainen, nelikanavainen versio sekä sekasignaaliskooppi, jossa on logiikka-analysaattoritoiminnot. Laitteissa on  kaikissa vakiona spektrianalysaattori, funktiogeneraattori, mielivaltaisen aaltomuodon generaattori ja sarjaväylän analysaattori.

PicoScope 2000A malliston 2- ja 4-kanavaiset ovat suunnattu käytännön vianhakuun huoltomiehille, kouluttajille, opiskelijoille ja harrastelijoille. Esimerkiksi 2205A MSO mallissa on kaksi analogista ja 16 digitaalista kanavaa.

PicoScope 2000B-sarjan malleissa on 32 – 128 meganäytteen puskurimuisti ja mallien 50, 70 tai 100 MHz kaistanleveyksiä tuetaan aina 1 GS/s-näytteenottonopeuteen asti. Kuten ”A” mallit ne ovat saatavilla 2- ja 4-kanavaisian malleina, plus 2 + 16 kanavaisina MSO-versioina.

PicoScope 2000-sarjan mallit liitetään USB-kaapelilla mikroon tai tablettitietokoneeseen. Tarjolla on PicoScope 6 -ohjelmisto, jossa on hiiri- ja kosketusohjatun käyttöliittymän lisäksi useita lisätoimintoja.

Vakiona  on segmentoitu muisti, maskilla rajoitettu testaus, kehittynyt aaltomuodon matematiikka ja dekooderit suosituimmille sarjaväylille. ”Monet kertovat meille, että oli halvempaa ostaa uusi PicoScope kuin hankkia sarjaväylä-analysaattori heidän aiempaan oskilloskooppiin.” kehuu uutta tuotesarjaansa Picon tuotevastaava Trevor Smith.

PicoScope 6-ohjelmasta on Windowsin lisäksi versiot Linuxille ja Applen Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Omia sovelluksia voi kehittää PicoScope Software Development Kitin (SDK) avulla.

LISÄÄ: Picotech (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).