Mittaus & testaus ja Reset peruuntuvat – Arrow paikkaa

Mittaus & testaus -näyttely ja toukokuuksi suunniteltu Reset-tapahtuma peruuntuvat. Niiden poisjääntiä korvaa Arrowin uusi IoT Summit, joka järjestetään 19. toukokuuta Rantasipi-hotellissa lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Suomen messujen toukokuuksi suunnittelema Reset-tapahtuma herätti järjestäjien mukaan runsaasti kiinnostusta. Reset olisi ollut hieman erilainen teknologiatapahtuma, joka olisi keskittynyt erityisesti liiketoiminnan automaatioon ja digitalisaatioon.

reset2016havainnekuva
Toukokuuksi suunniteltu  Reset-tapahtuma olisi koostunut vahvasta seminaariannista ja piennäyttelystä.

Resetin uudenlainen, ketterä tapa verkostoitua ja tehdä kauppaa kiinnosti yrityksiä, mutta Suomen messut haluaa varmistaa , että tapahtuman kehittämiseen on kylliksi aikaa. Uusi ajankohta tapahtumalle luvataan kertoa myöhemmin.

Perinteikäs Mittaus & testaus-tapahtuma on kärsinyt muiden teknologiatapahtumien tapaan kävijämäärien laskusta. Elokuuksi suunniteltu Mittaus & testaus peruuntuu, mutta AEL aikoo miettiä tapahtuman järjestämistä myöhemmin uudelleen jossakin toisessa muodossa.

Arrowilta IoT-tapahtuma

Elektroniikan komponentti- ja teknologiajakelija Arrow järjestää 19. toukokuuta Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä IoT Summit -tapahtuman. Mukana on viitisenkymmentä Arrowin päämiestä tuotteineen ja laaja seminaaritarjonta.arrowiot

Keynote-puhujaksi on tulossa on Nokian IoT-toiminnasta vastaava Marc Jadoul, Tele2:n toimitusjohtaja Rami Avidan ja Texas Instrumentsin Greg Peake. Lisää Arrow IoT Summitin muusta tarjonnasta (LINKKI).

Arrow IoT Summitin tapahtumapaikkana on Rantasipi Airport Congress Center -hotelli Vantaalla.

LISÄÄ:

Mittaus & testaus (LINKKI)

Reset (LINKKI)

Arrow IoT Summit (LINKKI)