Arrow IoT Summit: Tällä viikolla uusinta IoT-asiaa

Elektroniikan komponentti- ja teknologiajakelija Arrow järjestää torstaina Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä IoT Summit -tapahtuman. Kannattaa tutustua myös uusimpaan Uusiteknologia-lehden IoT-antiin.

Arrow järjestää 19. toukokuuta IoT-tapahtuman Rantasipi Airport Congress Centerissä Vantaalla. Paikalle on tulossa ennakkotietojen mukaan lähes 400 kuulija ja puhujia on kymmeniä. Tapahtuman keynote-puhujia ovat Nokian IoT-toiminnasta vastaava Marc Jadoul, Tele2:n toimitusjohtaja Rami Avidan ja Texas Instrumentsin Greg Peake. Muu ohjelma (LINKKI)

Paikalla on 40 Arrowin piiri- ja järjestelmäedustusta sekä suomalaisia suunnittelutaloja ja sopimusvalmistajia. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää rekisteröintiä. Myös  Uusiteknologia.fi on paikalla. Viime viikolla ilmestyneessä ensimmäisessä numerossa 1/2916(LINKKI, näköislehti) on runsaasti IoT-asiaa kehityskorteista IoT-tietoturvaan ja laitteiden akkukeston testaamisesta uusimpiin 5G-verkkoihin.

LISÄÄ: IoT Summit (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa