Suomi sai uuden teknologialehden – lue heti

Suomi on saanut ensimmäistä kertaa vuosiin uuden teknologian kehittämiseen keskittyvän ammattilehden. Mikä parasta, voit lukea lehden veloituksetta suoraan verkossa tai tallentaa lehden myöhempää lukua varten tietokoneelle.

Uuden teknologialehden ensimmäisen numeron aiheena ovat IoT-ratkaisut, teollisen internetin tietoturva ja tuleva 5G-mobiiliratkaisut sekä älykkäät interaktiiviset tekstiilit. Katsastamme myös huippuluokan oskilloskooppeja ja uudenlaista tapaa ohjelmoida sulautettuja järjestelmiä.

Tästä pdf-versio lehdestä tulostusta varten (LINKKI, 6,4 Mt, pdf)

Päivitetty 23.5. klo 9.46

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa

 

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639