IoT-tapahtuma täyttyi nopeasti

Arrowin huomenna Vantaalla järjestettävä IoT Summit varattin nopeasti loppuun. Paikalle on tulossa yli 500 henkilöä suomalaisista uuden teknologian yrityksistä.Pääpuhujia ovat Nokian IoT-vastaavan Marc Jadoulin lisäksi Tele2:n toimitusjohtaja Rami Avidan ja Texas Instrumentsin Greg Peake.

Arrowin IoT Summit järjestetään huomenna Vantaan Rantasipi Airport Congress Centerissä . Tapahtuma on jo täynnä ja paikalle on tulossa Arrowin Suomen johtaja Veikko Sohlmanin mukaan yli 500 osallistujaa. Tapahtuma on nettisivun (LINKKI) mukaan täyteen varattu.

IoT Summitissa esiintyvät Nokian IoT liiketoiminnasta vastaava Marc Jadoul,  Tele2:n toimitusjohtaja Rami Avidan ja Texas Instrumentsin Greg Peake. Kaikkiaan tapahtumassa on kymmeniä seminaariosuuksia. Referoimme tapahtuman jälkeen joitakin seminaariosuuksia www.uusiteknologia.fi -sivustolla.

IoT Summitissa on esillä  myös yli 40 Arrowin yhteistyökumppania IoT-piirivalmistajista IoT-alueen järjestelmätoimittajiin ja suunnittelutaloista elektroniikan  tuotantopalveluita tarjoaviin yrityksiin.

LISÄÄ: Arrowin IoT-selvitys ”IoT: tila Suomessa 2015” (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!