Verkkokauppa houkuttelee ohjelmistokehittäjiä

Saksalainen verkkokaupppa Zalando palkkaa Helsingin yksikköönsä lisää ohjelmistokehittäjiä. Yksikön työntekijämäärä on jo 50 ja heistä suurin osa on mobiilikehittäjiä. Yritys houkuttelee kehittäjiä vapaudella valita, Helsingin yksikön Tuomas Kytömaan mukaan tiiminsä, ohjelmointikielet ja projektit, joissa haluavat olla mukana.

Saksalainen muotialan verkkokauppa Zalando avasi kesällä 2015 Helsinkiin teknologiakeskuksen, jonne on reilussa puolessa vuodessa palkattu jo 50 osaajaa. Helsingin toimisto on avainasemassa räätälöityjen verkkokauppapalveluiden kehittämisessä.  Zalando rakentaa tällä hetkellä skaalautuvaa ja reaktiivista muotialan alustaa verkkokauppaansa.

’’Työskentelytapamme Helsingin Tech Hubissa on radikaalin ketterä. Radikaali ketteryys Zalandolla tarkoittaa sitä, että meillä on pieniä itsenäisiä tiimejä jotka organisoivat työnsä itse ja valitsevat tiimeissä, mitä moderneja teknologioita he haluavat käyttää tuotteiden rakentamiseen, sanoo Zalandon Helsingin Tech Hubin insinööripuolesta vastaava Pekka Kosonen.

Helsingin toimisto on toinen Zalandon ulkomaille avaamista teknologiakeskuksista. Ensimmäinen Tech Hub Saksan ulkopuolella avattiin keväällä 2015 Dubliniin, Irlantiin. Yhteensä Zalandolla on kuusi teknologiakeskusta. Zalandon teknologiakehityksessä työskentelee yli 1000 ihmistä. Zalandon on tarkoitus kasvaa 2000 osaajan teknologiataloksi vuoden 2016 loppuun mennessä.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!