Suomalainen paikanninyritys laajentaa Intiaan

Tamperelainen paikanninvalmistaja Yepzon on tehnyt jakelusopimuksen intialaisen navigaatio- ja multimediaratkaisuihin erikoistuneen Ayana Navigation Solutionsin kanssa. Yepzon avaa New Delhiin samalla paikantimien tuotantolinjan, mutta aikoo jatkaa tuotantoa myös Suomessa.

Intilaisen Ayana Navigation Solutionsin (ANS) kanssa tehty jakelusopimus ja tuotantolinjan avaaminen New Delhiin tukevat Yepzonia pääsyä Intian sisämarkkinoille. Tuotanto Intiassa on helpoin keino päästä kiinni nopeasti kasvaviin Intian paikannausmarkkinoihin.

’’Yepzonin kilpailukyky paranee huomattavasti paitsi Intian matalan kustannustason, myös nopean tuotekehityksen ansiosta. Voimme nopeimmillaan tuoda kolmessa kuukaudessa uuden kuluttajatuotteen massatuotantoon’’, kertoo Yepzonin toimitusjohtaja Otto Linna.

Intialainen jakeluparneri ANS on kehittänyt navigointimarkkinoille lukuisia ratkaisuja niin autoteollisuuden, yritysten kuin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Yhtiön kumppaneita ovat esimerkiksi Volkswagen, Toyota Tsusho, TomTom ja Blaupunkt.

yepzonintia

 

 

 

 

 

’’Lähivuosina Yepzon-paikantimilla on mahdollisuus saavuttaa pelkästään Intian markkinoilla kymmenien tuhansien myyntipotentiaali erityisesti lasten ja naisten turvatuotteena, kertoo ANS:n myynti- ja kehitysjohtaja Amit Sharma.

Yepzon lanseeraa kesällä uuden sukupolven henkilökohtaisen turvalaitteen, joka yhdistää sekä hälytin- että paikannustoiminnot. Syksyllä tuodaan myös uudenlainen paikannuspalvelu teollisuus- ja logistiikka-aloille kuljetusten seurantaan.

Vuonna 2013 toimintansa aloittanut Yepzon Oy työllistää suoraan kuusi työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella, mutta sillä on tytäryritykset Lontoossa ja Yhdysvaltojen Nevadassa. Yhdysvaltalaisyritys on yhteisyritys  Global Expansion Solutionsin kanssa. Yepzonilla on menossa osakeanti  Innovestor Oy:n kanssa. Anti päättyy keskuussa.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016