Suomeen palkinto avoimesta innovaatioympäristöstä

Laurea-ammattikorkeakoulun johtaja Tuija Hirvikoski on saanut Luminary Award -palkinnon avoimen innovaatioympäristön edistämisestä. Hirvikoski johtaa eurooppalaista European Network of Living Labs -yhteisöä.

Palkinto myönnettiin Tuija Hirvikoskelle avoimen innovaation infrastruktuurin eli Living Labsien luomisesta ja edistämisestä. Vuoden 2016 Innovation Luminary Awardt jaettiin yhteisön Open Innovation 2.0 -konferenssissa Amsterdamissa.

Vuoden 2016 muut Luminary Award -voittajat ovat Hitotsubashin yliopiston professori Ikujiro Nonaka, Philipsiltä Henk van Houten, Rolls Roycelta Mark Bailey ja Waag säätiöstä Marleen Stikker.

The Innovation Luminary Academy ja järjestön innovaatiopalkinto perustettiin vuonna 2013. Järjestö on osa Euroopan Unioninin Open Innovation Strategy and Policy Group (OISPG):n johdolla toimiva innovaatioryhmää.

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016