Parannettu signaali- ja spektrianalysaattori

Rohde & Schwarz esittelee parannettua RF-suorituskykyä tarjoavan uuden keskialueen signaali- ja spektrianalysaattorin R&S FSVA:n radiojärjestelmien signaalianalyysiin ja demodulointiin jopa millimetriaaltojen taajuuksille.

Käyttäjät hyötyvät tämän instrumentin ominaisuuksista kaikkiin mittauksiin jopa 40 GHz:llä, tapauksiin, jossa pientä vaihekohinaa, suurta herkkyyttä ja laajaa analyysin kaistanleveyttä tarvitaan. Uusi R&S FSVA tarjoaa 160 MHz:n kaistanleveyden analyysille sen koko taajuusalueella, joten se ainoa analysaattori luokassaan saavuttaa tämä taajuuksien 26,5 GHz ja 40 GHz välillä.

Parannetulla vaihekohinan suorituskyvyllä instrumentti tarjoaa käyttäjille erittäin suuren tarkkuuden spektrisissä mittauksissa kapeakaistaisesti moduloiduista signaaleista ja vaihekohinamittauksissa. Sen vaihekohina arvot ovat tyypillisesti -117 dBc 1 GHz:llä ja 10 kHz:n offsetilla.

Rohde & Schwarz on myös parantanut kolmannen kertaluokan keskeismodulaatiopistettä (TOI) alle 7 GHz:n taajuuksille GGHz:inGtaajuuksillesuuremman dynaamisen alueen vuoksi. Uusi R&S FSVA tarjoaa parannettuja spektrimittauksia verrattuna nykyiseen R&S FSV -perheeseen verrattuna. Esimerkiksi spektriemission maskille ja ACLR:lle korkeamman tehon olosuhteissa.

Esivahvistimen herkkyyttä on myös parannettu, ollen nyt tyypillisesti -166 dBm alle 7 GHz:in taajuuksilla.  Kuten R&S FSV, R&S FSVA on saatavana viitenä mallia, jotka kattavat taajuusalueet 10 hertsistä 4, 7, 13,6, 30 ja 40 gigahertsiin.

R&S FSVA tukee kaikkia edeltäjänsä R&S FSV -laitteistotason toimintoja ja firmware-vaihtoehtoja. Lisäksi, R&S FSV ja R&S FSVA ovat etäohjauksen osalta täysin yhteensopivia aiempien mallien kanssa.

LISÄÄ: Rohde-Schwarz (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016