Suomalainen tuplavarmistus

Teleoperaattori Anvia on tuonut markkinoille uuden ratkaisun digitaalisten tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen.  Markkinoilla olevista verkkotallennuspalveluista poiketen Anvian toteutuksessa tiedot säilötään sekä omalle laitteelle että pilvipalveluun.

Anvian varmistusratkaisuun sisältyy pilvipalvelun lisäksi valkoinen kiintolevypalvelin, jossa on kaksi toisiaan peilaavaa kiintolevyä. Jos toinen rikkoutuu, tiedot ovat tallessa toisella levyllä sekä pilvipalvelussa.

Kaksoisratkaisun etuna pelkkään pilvipalveluun verrattuna on myös nopeus. Tästä on hyötyä etenkin silloin, kun tallennettaan isoja tiedostoja kuten videoita ja suunnitteludataa. Tallennustilaa on tuotteesta riippuen 1–4 teratavua.

Anvian pilvipalvelussa data on salattuna ja sijaitsee Suomessa, Anvian omassa konesalissa. Näin asiakkaan tiedot eivät joudu vääriin käsiin. Palvelun on kehittänyt ja patentoinut Anvian osakkuusyhtiö Varaani Works, joka tähyää ratkaisulla myös kansainvälisille markkinoille.

LISÄÄ: Anvia (LINKKI) ja Rajala (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639