Suomalaiselle ledivalaisimelle kultaa

Suomalainen ledipohjainen MBerg-työmaavalaisin on voittanut kultaa Vuoden vuokratuote-kilpailussa. Kisan järjestivät European Rental Association (ERA) ja International Rental News –lehti.

Koviin työmaaoloihin tarkoitettu suomalainen Ledivalaisin on osoittautunut menestystuotteeksi myös vientimarkkinoilla. MBergin tarina sai alkunsa sähköistysasiantuntija Timo Lambergin visiosta kehittää kestävämpi vaihtoehto työmaiden helposti rikki meneville loisteputkille ja valaisimille.

suomalainenledityovalaisinLamberg aloitti yhteistyön suomalaisten lediosaajien kanssa ja tuloksena syntyi vuonna 2013 MBerg-työmaavalaisin, jonka komponentit valmistetaan lähes kokonaan Suomessa.

Valaisimien kokoonpano tapahtuu Helsingin Pitäjänmäellä, jossa EL & Site Oy työllistää toimipisteessään pitkälle toistakymmentä tuotantotyöntekijää.

Suomalaisen led-valaisimen käyttöikä on noin 30 000 tuntia. Ne kestävät kevyen rakenteen ansiosta iskuja ja pudotuksia. Valaisin on testiolosuhteissa säilynyt ehjänä jopa 15 metrin korkeudesta pudotessa.

– Suomalaiselle osaamiselle riittää maailmalla kysyntää, kunhan meiltä suomalaisilta vain löytyy ylpeyttä ja rohkeutta myydä osaamistamme, uskoo Timo Lamberg.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639