Rajujen tilanteiden voima-anturi

Maxim Integrated Productsin on esitellyt kehityskortin älykkäästä voima-anturistaan. MAXREFDES82 tarjoaa sekä alaspäin suuntautuvan voiman että massakeskustan informaation, keräämällä vasteita neljästä punnitusanturista.

Tyypillinen punnitus tarjoaa vain yhden informaatioulottuvuuden, alaspäin suuntautuvan voiman, mutta Maxim on sijoittanut referenssikortilleen neljä voima-anturia ja älyohjauksen. Punnituksen lisäksi uutuus soveltuu esimerkiksi teollisuuslaitteen ohjauspainikkeeksi.

Kortille on integroitu 24-bittinen, kuusikanavainen AD-muunnin MAX11254, tarjoaa toisen ja kolmannen dimension informaatiosta, jonka mikä tahansa objekti aiheuttaa kohteen päälle.

Referenssiratkaisun ominaisuuksia on nopea 64 ksps reaaliaikainen toiminta. Sen teollisuusolosuhteisiin tarkoitettu toiminta perustuu siihen, että rajapinta ei vaadi erikoislasia tai -materiaalia, joten se sopii käytettäväksi teollisissa ympäristöissä.

Järjestelmä tuottaa mittaukset painosta ja massapainopisteestä 780 grammaan asti.

LISÄÄ: Maxim Integrated Products (LINKKI),  tuotetiedot (LINKKI), video (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639