Apua 5G-verkkojen ja tutkien antennisuunnitteluun

Keysight Technologies tuo tarjolle lisäohjelmiston vaiheistetun antenniryhmän säteiden simulointiin. Uusi W1720EP soveltuu yrityksen SystemVue 2016.08 -ympäristöön. Sovellusalueita ovat 5G, satelliitit, tutkat ja militariratkaisut.

Keysightin uuden W1720EP-ohjelmiston avulla tutkijat ja sovellusarkkitehdit voivat vähentää häiriöitä ja virrankulutusta sekä kasvattaa radioaaltojen kantavuutta.

Antenniryhmäjärjestelmät (EASA) voivat vaihdella 5G-sovelluksien 16 – 256 elementistä ja aina satoihin elementteihin satelliittijärjestelmissä sekä moniin tuhansiin kantataajuus- ja RF-signaalipolkuihin sotilaallisissa järjestelmissä.

Keysight EEsof EDA:n W1720EP Phased Array Beamforming Kit tarjoaa  kaksi keskeistä parannusta AESA-järjestelmille: Suunnittelijat voivat mallintaa rinnakkaisia arkkitehtuureja useiden simulointialojen kautta, kuten epälineaarinen RF-simulaatio, samoin kuin datavirta järjestelmätasolla.

Insinöörit voivat myös mallintaa signaalit yksittäisinä säteinä tai ylläpitää pääsyä yksittäisiin signaaleihin niiden kulkiessa antenniryhmän läpi.

Sisällyttämällä ohjelmaan MathWorksin MATLAB Scriptin, SystemVue integroi saumattomasti olemassa olevia algoritmeja sekä laajentaa vaiheryhmän suunnittelun työkalut RF- ja järjestelmäsuunnitteluun.

”Organisaatiot, jotka tuottavat tuotteita vaiheistettujen antenniryhmien osajärjestelmiä, käyttävät tyypillisesti viittä – kymmentä erilaista, toisiinsa liittymätöntä suunnittelutyökalua; vaikka taulukkolaskentaa ei huomioida”, toteaa Keysight EDA:n järjestelmätason markkinointipäällikkö Daren McClearnon.

Keysight W1905 Radar ja W1906 5G baseband kirjastot tulevat sisältämään keilanmuodostamisen tekniikoiden sovellukset kun SystemVue 2016.08 julkaistaan. SystemVue käyttäjiä muissa keilanmuodostustekniikoiden sovelluksissa, kuten satelliittiviestintä, kehotetaan harkitsemaan uutta W1467 SystemVue Array Architect -nippua.

LISÄÄ: Keysight (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI1 ja LINKKI2)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639