Teollinen internet yhdisti kaksi suomalaisyritystä

Teollisen internetin osaaja Roima ja tuotetietoasiantuntija Modultek yhdistyvät. Modultekistä tulee Roiman liiketoimintayksikkö, johon kaikki työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä.

Valmistavassa teollisuudessa tuotehallinnan ja tuotannonohjauksen reaaliaikainen vuorovaikutus on välttämätöntä.

”Uudet tuotteet ja palvelut täydentävät Roiman palveluita ja tuovat asiakkaillemme entistä suuremman kilpailuedun”, Jukka Salovaara, Roiman tuotehallinta-liiketoiminnan vetäjä.

Roiman brändin alle siirtyvät tuotteet kattavat kaikki tuotehallinnan tasot Engineering PDM:stä PLM:ään sekä kaupallisen tuoteinformaation hallintaan (PIM).  Nämä tuotteet ovat Suomen tuotetiedonhallinnan markkinajohtaja Atonin lisäksi SolidPDM ja Codemaster sekä vuonna 2016 julkistettu Product Information Cloud – alusta verkossa tapahtuvaan tuoteinformaation jakamiseen.

Roima Intelligence Inc. keskittyy tuottamaan asiakkailleen mitattavaa lisäarvoa tuomalla älykkyyttä toimitusketjuun sekä valmistusprosesseihin. Innovatiiviset laitteet, teollinen Internet ja älykkäämpi tapa toimia niin logistiikan kuin tuotannon alueilla parantavat kilpailukykyä nostamalla asiakastyytyväisyyttä ja kustannustehokkuutta.

Roima auttaa asiakkaitaan kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä tehokkaamman toiminnan ja paremman laadun avulla. Roiman toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Modultekin kolme omistajaa ja avainhenkilöä tulevat Roiman osakkaiksi ja jatkavat yrityksessä. Liiketoimintayksikön toimipaikka Porissa täydentää Roiman toimipisteverkostoa Suomessa. Roimaan liittyi myös Hollantiin vuonna 2015 avattu tytäryhtiö.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639