Tekniikka syventyy Teollisuus 4.0:aan

Jyväskylän messut valmistautuu marraskuussa järjestettäväänTekniikka-tapahtumaansa. Messuorganisaatio kertoo nostavansa seminaariannissa voimakkaasti esille Teollisuus 4.0:n ja laiteturvallisuuden.

Marraskuussa Jyväskylässä järjestettävän Tekniikka-tapahtuman seminaariohjelma on valmistumassa. Esimerkiksi CAD/CAM-yhdistys järjestää messuilla tiistaina 1.11. iltapäivän seminaarin, joka on jatkoa yhdistyksen keväällä 2016 järjestämälle seminaarille.

Teollisuus 4.0 on esillä useissa Euroopan maissa hallitustason ohjelmissa. Teollinen internet ja muut teollisuutta palvelevat ratkaisut ovat ainoa keino nostaa eurooppalainen tuotanto-osaaminen takaisin. Tilanne mahdollistaa tapahtumajärjestäjien mukaan paljon enemmän kuin osaamme vielä kuvitellakaan ja toisaalta uhkaa jättää meidät suomalaiset ulkopuolelle.

Suomessa tarvitaan teknologioiden rinnalla ryhdistäytymistä uusien ajatus- ja liiketoimintamallien kehittämiseen ja liittymiseen globaaliin kehitykseen – neroutta tehdä asioille epätavallisesti.

Keskiviikolle 2.11 ja torstaille 3.11. tulossa lisää teknologia-ohjelmaa muistakin messuteemoista kuten automaatiosta, tuotantoteknologioista ja teollisesta internetistä. Niistä kaikista tullaan messujärjestäjän mukaan kuulemaan alansa osaajia, niin kokeineita konkareita kuin nuoria visiönäärejä.

Tekniikka-tapahtuman lisäksi samaan aikaan Jyväskylässä järjestetään Kyberturvallisuus- ja Turvallisuusmessut. Kaksi vuotta sitten ensimmäiseen olmen messun yhteistapahtumaan tutustui yli 10 000 kävijää.

LISÄÄ: Tekniikka 2016 -seminaaritarjonta (LINKKI)

Kuva: Jyväskylän messut

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!