Digita hinnoitteli Ylen tyytyväiseksi

Yleisradio ja Digita jatkavat yhteistyötään television jakelupalveluissa. Yrityksillä oli aiemmin erilaiset näkemykset palvelun oikeasta hintatasosta.

Yle jatkaa Digitan lähetyspalveluiden asiakkaana valtakunnallisten televisiopalveluiden jakelussa. ”’Digitan verkon kautta Yle tavoittaa kaikki suomalaiset. Myös Digitan hinnoittelu on kehittynyt Ylen kannalta positiiviseen suuntaan”, sanoo Ylen tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö.

Yle ja Digita tekevät yhteistyötä myös antennitelevision ja internetin yhdistävässä hybriditelevisiossa. Kokeiluvaiheessa oleva Yle Areena –hybridi-tv-palvelu käytettävissä kanavilla Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema ja Yle Fem. Televisiojakelupalveluiden lisäksi Digita vastaa myös Ylen radiopalveluiden jakelusta.

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639