Kätevä kehityspaketti liikeohjauksiin

Renesas on esitellyt teollisuusjärjestelmien kehittäjille tuotteen, jonka avulla voidaan toteuttaa aiempaa helpommin nopeita liikeohjauksia robotteihin tai taajuusmuuttajaratkaisuihin. Kehityspaketti perustuu Renesasin RZ/T1 -mikro-ohjaimeen ja tukiohjelmistoihin.

Renesasin kehityspaketti on tarkoitettu yksinkertaistamaan sulautettujen ohjausjärjestelmien kehitystä teollisuuden sovelluksiin, jotka vaativat suuria nopeuksia, reagointikykyä ja erinomaista reaaliaikaista suorituskykyä.

Referenssipaketti tukeutuu RZ/T1 mikro-ohjaimeen, joka tarjoaa suorituskykyä ja laskentatehoa ja reaaliaikaista arkkitehtuuria toteuttamaan tiukimpia säätösilmukoita ja verkkoyhteyksiä.

Ohjainpiirin R-IN Engine sisältää piirillä tuen EtherCAT-ratkaisulle ja piiritason kytkimen, joka voi tukea muita teollisuuden protokollia kuten Profinettiä ja Ethernet/IP:tä.

Kehityspaketti sisältää RZ/T1 suoritinkortin ja kaksikanavaisen kolmivaiheisen muuntimen, joka tukee kaksikanavaista servomoottoriohjausta virran ja asennon takaisinkytkennällä.

Ratkaisu tukee myös inkrementaalisia ja absoluuttisia enkooderiantureita EnDat-, BiSS- tai A-format -protokollilla.  RZ/T1-pakettiin on integroitu ohjelmistoalgoritmit, jotka sisältävät kenttäorientoidun ohjauksen, paikkaohjauksen säätöpiirin ja nopeusprofiilin generaattorin.

Mukana on usemmin tarvittavien protokollien ja rajapintojen tuet, kattaen RS422, RS232, CAN, USB ja TTL UART.

LISÄÄ: Renesas (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI)  ja jakelijat  (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639