Taisto Anviasta jatkuu – DNA tuli esiin

Kisa teleoperaattori Anviasta jatkuu. Nyt myös DNA hakee suoraan omistusta Anviasta. Yritys on tehnyt sitovan 120 miljoonan euron käteistarjouksen Anvia Telecomista ja neljästä muusta Anvian tytäryhtiöstä

DNA Oy on tehnyt sitovan ostotarjouksen Anvia Oyj:n tytäryhtiöiden Anvia Telecom Oy:n, Anvia IT-Palvelut Oy:n, Anvia Hosting Oy:n, Anvia TV Oy:n ja Watson Nordic Oy:n osakkeista yhteensä 120 miljoonan euron kauppahintaan.

Järjestelyn toteutuessa DNA maksaa kauppahinnan käteisellä. Tarjouksen kohteena olevat yhtiöt ovat samat, joiden myymisestä Anvia on tiedottanut tehneensä sopimuksen Elisa Oyj:n kanssa 107 miljoonan euron kauppahintaan. Kauppa ratkeaa huomenna, kun Anvian yhtiökokous on koolla.

”Käteistarjouksemme Anvialle on sitova ja tarjoamamme kauppahinta ylittää selvästi hinnan, josta Anvia ja Elisa ovat sopineet’’, toteaa DNA Oy:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

Kesäkuussa Anvian ostamisessa hopealle jäänyt DNA-taustainen Finda teki uuden tarjouksen Anvia Telecomin koko osakekannasta. Yritys tarjoaa Anviasta käteisvastikkeena samat DNA:n nyt tarjoamat 120 miljoonaa euroa. Juuri ennen juhannusta myös Telia/Sonera ilmoittautui kisaan tarjoamalla Anviasta 130 miljoonaa euroa.

”Sonera on hyvin kiinnostunut ostosta ja on valmis toteuttamaan kaupat nopeallakin aikataululla”, kertoo Soneran toimitusjohtaja Valdur Laid. 

28.6.2016 Päivitetty Soneran osuus.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

LISÄÄ: Uutisia Anvian myynnistä  (LINKKI))

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639