Sykemittarivalmistaja laajentaa Tampereelle

Sykemittarivalmistaja Polar Electro avaa tuotekehitysyksikön Tampereelle. Polarin uusi tuotekehitysyksikkö tulee työllistämään arviolta parikymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista. Erityisesti Polar on kiinnostunut testiautomaatio- sekä web- ja mobiilikehittäjistä. Nokian ja Microsoftin jäljiltä Tampereella on runsaasti alan osaajia.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea on auttanut Polaria seudulle sijoittumisessa. Myös Microsoftin ja Nokian viimeaikaiset toimintojen lopetukset ovat vauhdittaneet prosessia.

”Olemme erittäin iloisia, että Polar on valinnut Tampereen uuden tuotekehitysyksikön perustamispaikaksi. Tällä hetkellä kovatasoisten osaajien saatavuus on erittäin hyvä ja mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa toimintaa Tampereella myös tulevaisuudessa ovat loistavat”, kertoo Oula Välipakka Tredeasta

Viime vuosina Polar on vahvasti investoinut palveluidensa ja sovellustensa kehittämiseen: ilmaisen Polar Flow -verkkopalvelun ja -sovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata aktiivisuuttaan, harjoitteluaan ja untaan. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille.

“Tampere on kansainvälisen tason osaamiskeskittymä. Uskomme, että Tampereella on jopa täsmäosaamista kasvaviin tarpeisiimme. Tämä on hieno tilaisuus sekä Polarille että Tampereelle jatkaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista globaalia menestystarinaa”, sanoo Polarin tuote- ja palvelujohtaja Ismo Savikoski.

TAUSTAA: Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja. Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!