Suomalainen IoT-moduuli myy hyvin

Oululainen Ruuvi on saanut runsaasti tilauksia Kickstart-palvelun kautta IoT-moduulistaan. Pieni ja pyöreä moduuli sisältää Bluetooth-yhteyden ja anturit lämpötilalle, kosteudelle, ilmanpaineelle ja kiihtyvyydelle.

Ruuvitag perustuu norjalaisen Nordic Semiconductorin Arm Cortex -pohjaiseen nRF52832 -siruun, jossa on 512 kiloa flashia ja 64 kiloa ramia sekä tuki Bluetooth 4.2:n lisäksi NFC-, AMT- ja Gazel -lähiyhteyksiin.

Antureina on ST Microelectronicsin kolmen akselin LIS3DH-liikeanturi, Bosch BME 280 lämpö-kosteus-paineanturi ja 1000 tai 6000 milliampeerin akku. Moduulissa on kaksi painiketta ja lediä. Yhteys toimii sataan metriin asti. Piirilevy on pyöreä ja halkaisijaltaan 45 millimetriä.

Moduulin hinnat lähtevät Kickstarter-palvelussa harrastajien 25 eurosta ammattisovelluksiin sopiviin 700-800 euron paketteihin asti.

LISÄÄ:  Ruuvi (LINKKI) ja kickstarter-tilaussivusto (LINKKI)

Kuva: Ruuvi (LINKKI, twitter)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639