Robottimies messukeskuksen Hackathon-kisaan

Sijoittaja Leena Niemistö ja robottialan start up -yrittäjä Jufo Peltomaa tuomaroivat Helsingin messukeskuksen digitaalisten palveluiden #messuhack-kilpailua. Samaan aikaan elokuussa järjestetään mikroharrastajien Assembly Summer -tapahtuma.

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä messujenm hackathonissa haetaan uudenlaisia digipalveluja. Uusi #messuhack-tapahtuma järjestetään 4.-7. elokuuta.

Kehitystapahtumassa syntyvät ideat esitellään tapahtuman päätteeksi . Ehdotukset seuloo raati, jossa ovat mukana sijoittaja Leena Niemistö ja ZenRoboticsin startup-yrittäjä Jufo Peltomaa. Muita ovat Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum sekä toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen ja markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue Messukeskuksesta.

Uudenlaiseen #messuhack-tapahtumaan on kutsuttu messumediasta innostuneita osallistujia, joilla on kyky ja palo kehittää uuden sukupolven digipalveluja kohtaamismedian rinnalle. ’’Haemme ketterällä kehittämisspurtilla teknisiä ratkaisuja asiakkaiden aitoihin digitarpeisiin – tai mikä vielä parempaa, ratkaisuja tarpeisiin, joita emme ilman hackathonia ehkä edes tunnistaisi, kertoo Maria Mroue.

Uudenlaista kehittäjätapahtumaa ohjaa start up -konsultointiin erikoistunut Avanto Ventures.  Tiimien tukena #messuhack-tapahtumassa toimivat ohjelmistoyritys Exove ja ICT-palvelutuottaja Nebula.  Digisykkeisen ympäristön ensimmäinen #messuhack saa mikroharrastajien Assembly Summer 16 -tapahtumasta, joka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan (4.-7.8.)

LISÄYS 5.8.2016: Kilpailevat tiimit

  • Personoitujen elämysten tuottamiseen erikoistunut Mobedig
  • Personointiin ja pelillisyyteen panostava Urban Jungle Studios
  • Oppimispelien tekemiseen Seppo-alustallaan keskittynyt Lentävä Liitutaulu
  • Palveluiden ennakkotilaamisessa yrityksiä sparraava Culinar
  • Paikkatietoon perustuvia sovelluksia tekevä Observis
  • Räätälöidyt verkkokaupparatkaisut, personoinnin ja palveluiden ennakkotilaamisen hanskaava Aarium
  • Personointia ja in-store-analytiikan palveluja mobiilisti tuottava Spottio
  • Kohtaamiset ja personoinnin yhdistävä startup-studio Finternet 

LISÄÄ: #Messuhack (LINKKI) ja  tiimit 5.8.2016 (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639