Innovaatioseteli käyttöön syksyllä

Mikroyrityksille ja pk-yrityksille tarkoitettu innovaatioseteli otetaan käyttöön kokeiluluonteisesti syys-lokakuussa, kertoo Tekes nettisivuillaan. Setelin arvo on 5 000 euroa. Kokeilu toteutetaan osana Tekesin rahoituspalveluja.

Setelin kohderyhmänä ovat erityisesti yritykset, jotka hakevat ensimmäistä kertaa innovaatiorahoitusta ja hyödyntävät ensimmäisen kerran innovaatiopalveluja.Innovaatioseteli on yksi huhtikuussa julkistetuista hallituksen yrittäjyyspaketin toimenpiteistä.
Setelin saaja voi ostaa innovaatiotoimintaan liittyviä asiantuntijapalveluja valitsemaltaan palveluntarjoajalta. Palveluntuottajalla tulee olla sellaista erityisosaamista ja asiantuntemusta, jota setelin saajalla ei ole. Palveluntuottajina voivat toimia esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavat yritykset, yliopistot, ammattikorkeakoulut ja tutkimusorganisaatiot

Tekes kerää kokeilun ripeän käyntiinlähdön tueksi tietoja innovaatiopalveluiden tarjoajista. Lisää ilmoittautumisesta (LINKKI).

LISÄÄ: Pääkirjoitus, Uusiteknologia 1/2016 (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!