Verkkokurssi: Lisää tietoa aurinkoenergiasta

Syksyllä käynnistyy kaksi energia- ja rakennusalan avointa verkkokurssia (MOOCia) energia- ja rakennusalan ammattilaisille. Koulutuksen aihepiireinä ovat aurinkoenergia, bioenergia, lämpöpumput ja tuulivoima.

Uuden verkko-opetuksen takana on Tampereen ammattikorkeakoulun ja VirtuaaliAMK-verkoston koordinoima Uutta avointa energiaa -hanke (ESR). Koulutusten aiheina ovat Kestävät energiaratkaisut ja Lähes 0-energiarakentaminen.

Kolmivuotisessa Uutta avointa energiaa -hankkeessa kehitetään uudentyyppinen, ketterä AgileAMK-malli, joka auttaa korkeakouluja vastaamaan kustannustehokkaasti työelämän muuttuviin koulutustarpeisiin.

Hankkeen osatoteuttajina ovat seuraavat ammattikorkeakoulut: Arcada, Centria, Haaga-Helia, KAMK, Novia, OAMK, LAMK, Turun amk ja SAMK.

LISÄÄ: Kestävät energiaratkaisut  (LINKKI) ja Lähes 0-energiarakentaminen -kurssi (LINKKI)

Kuva: Prysmian

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639