Polarilta uudenlainen sykekello – tuplasti ledejä

Kempeleessä toimiva Polar on esitellyt uuden, urheiluun optimoidun Polar M600 Android Wear -älykellon, jossa on kilpailijoihinsa nähden tuplasti eli kuusi sykettä ranteesta mittaavaa lediä.

Uusi Polar M600 -älykello on suunniteltu niin urheiluun kuin tyylikkääksi asusteeksi sosiaaliseen elämäntyyliin. M600:ssa on virtaviivainen design, helppokäyttöinen navigointipainike ja 1,3 tuuman kosketusvärinäyttö.

’’Polar keksi ensimmäisen langattoman sykemittarin, ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen ja nyt toimme markkinoille erityisesti urheiluun optimoidun älykellon’’, sanoo Polarin strategiajohtaja Marco Suvilaakso,

polarsykeled
Polarin uudessa mallissa on kilpailijoihinsa verrattuna tuplasti enemmän ledejä. Kuva: Polar.com (LINKKI)

Kellon akunkestoksi luvataan tehokkaasta ledi-sykemittauksesta huolimatta jopa 48 tuntia, kun se on yhdistettynä Android-laitteeseen.

M600:n akku on 500 milliampeeria. Suorittimena on MediaTekin Armin Cortex-A7-pohjainen kaksiytiminen MT2601. Kellotaajuus on 1,2 gigahertsiä.

Muistia on 512 megatavua ja tallennustilaa neljä gigatavua. TFT-näytön koko on 1,3 tuumaa ja pikseleitä 240 x 240. Näytön edessä on Corningin Gorilla 3 -lasi.

’’Android Wear -alustalla toimiva Polar M600 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia käyttäjälle muokata älykellosta omanlainen’’, Suvilaakso kertoo.

Vaihdettava ranneke on pehmeää silikonia ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. Punainen väri tulee myöhemmin tänä vuonna. Hintaa uutuudella on 350 euroa ja myyntiin uutuus tulee myyntiin syys-lokakuussa.

Näin mukautuu Android Wear

Urheilun ja päivittäisen aktiivisuuden lisäksi, käyttäjä voi hyödyntää Polarin uutuudessa Android Wearin ääniohjausta, muokattavia kellotauluja, kalenteri-ilmoituksia, lukea ja vastata tekstiviesteihin, selata sosiaalisen median syötteitä sekä käyttää yli 4000 kolmannen osapuolen sovellusta Google Play -kaupassa.

Käyttäjä voi tarkastella aktiivisuutta, sykkeitä ja unta Polar Flow-mobiilisovelluksessa (iOS ja Android). Polar Flow -verkkopalvelussa on mahdollista tutkia vielä tarkemmin kuntoon, palautumiseen ja edistymiseen liittyviä tietoja.

Polar M600 käyttäjät voivat myös hyödyntää uutta, ilmaista Polarin juoksuohjelmaa. Mukautuvat ohjelmat ohjaavat käyttäjää harjoittelemaan 5 km, 10 km, puolimaratonin ja maratonin juoksemista.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639