Tietoturvan ei tarvitse viedä kaikkea tehoa

Tietoturvaohjelmistojen kehittäjä Check Point kertoo kehittäneensä tavan selättää internetin tietoturvariskit hidastamatta selaimen käyttöä. Tosin uusi lisäosa on vain yrityskäyttöön.

Haittaohjelmat leviävät yhä useammin verkosta ladattavien tiedostojen mukana. Myös yhä hienostuneempia muotoja saavassa tietojenkalastelussa käytetään usein hyväksi verkkoselaimia.

Tehokas työskentely kuitenkin vaatii, että käyttäjät saavat ladattavat sisällöt ja sähköpostit ilman viivettä, eivätkä verkon käytön rajoitukset ole toivottuja.Nyt Check Point lupaa SandBlast Agent for Browsersin blokkaavan haittaohjelmat ja estävän tietojenkalasteluyritykset reaaliaikaisesti.

”SandBlast Agent for Browsers tuottaa korkeimman mahdollisen tietoturvan tason  selaimen lisäosan avulla. Turvallinen sisältö saapuu vastaanottajalle sekunneissa”, kehuu tuotetta yrityksen johtoon kuuluva Nathan Shuchami.

SandBlast Agent for Browsers on proaktiivinen, reaaliaikainen suoja haittaohjelmalatauksilta. Ohjelman dynaaminen analyysi estää valmistajan mukaan entuudestaan tuntemattomat käyttäjätietojen kalasteluyritykset. Lisäosa voidaan asentaa Internet Explorerille ja Chromelle.

LISÄÄ: Check Point (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!