Laitekehikkoon pientä virranhallintaa

Eatonin uudet virranjakeluyksiköt varmistavat kehikkoon sijoitettujen IT-laitteistojen sähkönsyötön. Yritys on julkistanut 1U-ja 2U-koon  ePDU-virranjakeluyksiköitä. Uudessa 9PX UPS -laitesarjassa on 2,2 kW:n ja 3 kW:n mallit.

Eatonin uudet 1U- ja 2U-virranjakeluyksiköt tarjoavat älykkäitä virranjakeluratkaisuja sovelluksiin, joissa räkit eivät ole riittävän korkeita 0U-virranjakeluyksiköille.

Uudet yksiköt sopivat myös seinäkoteloihin, joihin ei pääse käsiksi takaapäin. Niissä on myös IEC-pistotulpan pidin, joka estää pistotulppaa irtoamasta vahingossa. ePDU-virranjakeluyksiköt toimivat jopa 60 ºC:ssa.

Uutuuslaitteita on saatavilla sekä Basic- ja Metered –malleina, ja valikoimaan lisätään myöhemmin myös Switched-, Metered Outlet- ja Managed –mallit.

ePDU-virranjakeluyksiköitä voidaan valvoa ja hallita virtualisoinnin hallintapaneelista, kun niitä käytetään yhdessä Eatonin virtualisointivalmiin Intelligent Power Manager (IPM) -ohjelmiston kanssa. Samasta IP-portista ja -osoitteesta voi valmistajan mukaan ketjuttaa jopa kahdeksan ePDU-virranjakeluyksikköä.

HotSwap ohitustoiminnon ansiosta hallintamoduulit voidaan vaihtaa tai päivittää käytön aikana, ilman että virranjakelua tarvitsee katkaista. Uusilla mittareilla varustettujen ePDU-virranjakeluyksiköiden laskutustarkkuus on ± 1 %.

Uusiin yksiköihin saa myös useita antureita, kuten Eatonin Environmental Monitoring Probe (EMP), jonka avulla ePDU:lla voidaan laukaista olosuhteiden muutoksista kertovia hälytyksiä.  Anturien avulla voidaan havaita myös liian korkea lämpötila tai liiallinen ilmankosteus.

Laitteen antureilla voidaan käynnistää myös katastrofitilanteen palautusmenettely (Disaster Recovery), kuten virtuaalisten palvelinten automaattinen siirtäminen varmuuspaikkaan (Automatic Migration) tai järjestelmän hallittu alasajo kriittisen tärkeiden tehtävien suojelemiseksi.

LISÄÄ: Eatonin epdu-sarja (LINKKI) ja virranhalinta (LINKKI)

TAUSTAA: Suomessa Eaton on osa globaalia Eatonin Electrical -liiketoimintaa. Suomessa Eaton valmistaa UPSeja Eaton-tuotemerkillä ja jatkaa näin alkuaan Fiskarsin 60-luvulla alkanutta UPSien valmistusperinnettä. Espoon tehtaan tuotanosta 93 prosenttia menee vientiin.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639