Samsung jakoi kännyköitään ilmaiseksi

Samsung jakoi sponsorin ominaisuudessa kaikille kesäolympialaisiin osallistuvalle 12 500 urheilijalle Galaxy S7 edge -erikoismallin ja langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Yritys julkaisi myös oman olympia-sovelluksen.

Kännykät Samsung jakoi Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) kanssa. Niihin oli sijoitettu Samsungin yhdessä Olympiakomitea KOK:n kehittämä Olympic Athletes’ Hub -sovellus, josta urheilijat löytävät tietoa Riossa.

Puhelimien erikoissovelluksen avulla urheilija voi ottaa yhteyden suoraan KOK:hon tai lukea kilpailijoille järjestettävistä palveluista ja tapahtumista. Puhelimien väritys mukailee olympiarenkaiden viittä väriä ja niihin on asennettu Rio 2016 -teemainen taustakuva.

Puhelimen mukana urheilijat saivat myös langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Ne tarjoavat urheilijoille uudenlaisia treenikokemuksia ja auttavat mittaamaan harjoituksia Samsungin S Health -sovelluksessa.

Kesäolympialaisten seuraajille Samsung kehitti yhdessä KOK:n kanssa ”The Rio 2016 app” -kännykkäsovelluksen. Se on ladattavissa ilmaiseksi Samsung Galaxy Apps -palvelusta, Google Play -kaupasta Android-laitteille ja App Storesta iOS-laitteille.

TAUSTAA: Kännykkävalmistaja Samsung on toiminut yli kaksikymmentä vuotta olympiakomitea KOK:n virallisena sponsorina. Samsung aikoo jatkaa virallisena yhteystyökumppanina myös PyeongChang 2018 ja Tokyo 2020 -olympialaisissa.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639