Viennin kirittäjät samaan taloon

Suomen vientiä tukevaan Team Finland -verkostoon kuuluvat Finnvera, Finpro ja Tekes muuttavat samoihin tiloihin Helsingin Ruoholahteen. Ensi vuoden puolella taloon muuttaa myös Teollisuussijoitus.

Uudessa Team Finland -talossa tulee työskentelemään väkeä useasta viennin edistämisen parissa toimivasta ministeriöstä. Siellä tulee toimimaan yhteensä yli 600 kansainvälistymisen ammattilaista.

teamfinlandTeam Finland -talon avautumisen yhteydessä esitellään myös verkoston yhteinen logo.  Talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 1 (Ilmarisen toimitalo).

”Suomen menestyminen on entistä riippuvaisempaa yritystemme kansainvälisestä menestymisestä. Meillä Team Finland -talon toimijoilla on merkittävä rooli yritysten tukemisessa maailmalla”, toteaa Finpron toimitusjohtaja Markus Suomi.

Mukana olo on tärkeää myös Tekesille. ’’Yhdistimme voimamme ja muutimme samaan osoitteeseen, jotta voisimme palvella yrittäjiä entistä paremmin”, sanoo Tekesin pääjohtaja Pekka Soini.

Tekesin innovaatiorahoituksella yritykset voivat kehittää uusia tuotteita ja palveluja sekä työstää liiketoimintasuunnitelman kansainvälisille markkinoille. Koko Team Finlandin tehtävä on tuoda uutta kasvua ja nostaa Suomen vientiä.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!