Espotelin EMC-laboratoriolle hyväksyntä

Etteplan-konserniin kuuluvan Espotel on saanut Jyväskylän EMC-testauslaboratoriolleen akkreditoinnin SFS-EN ISO/IEC 17025:2005 mukaisesti. Käytännössä akkreditointi tarkoittaa, että Espotel pystyy tarjoamaan asiakkaille standardien mukaisia akkreditoituja EMC-testauksia.

Akkreditoituja kaupallisia EMC-testauslaboratorioita on Suomessa vain muutama. EMC-testauksella voidaan todeta tuotteiden sähkömagneettinen yhteensopivuus.

’’Viranomaishyväksytty EMC-testauslaboratorio nopeuttaa asiakkaiden tuotekehitystä, koska kehitystyö ja standardin mukaiset mittaukset voidaan toteuttaa helposti yhden palveluntarjoajan toimesta, kertoo Etteplanin johtoon kuuluva Kari Liuska.

LISÄÄ: Espotel Oy:n akkreditoitu pätevyysalue (LINKKI, pdf)

Kuva: Espotel

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa