Uutuuskirja teollisesta internetistä

Teolliseen internetiin perehtyneet Jari Collin ja Ari Saarelainen ovat koonneet yksiin kansiin teollisen internetin perusteet, nykytilan ja tulevaisuuden. He kehottavat suomalaisia yrityksiä lähtemään rohkeasti mukaan kehittämään järjestelmiään teollisen internetin suuntaan.

Teollinen internet lisää kirjoittajien mukaan tuottavuutta toimitusketjun eri vaiheissa. Suurin potentiaali on kuitenkin liiketoimintamallien, uusien datapohjaisten palveluiden synnyttämisessä.teollinenInternetKirjawwwpieni

”Olemme uuden teollisen disruption keskellä, minkä seurauksena perinteiset liiketoimintamallit tulevat muuttumaan. Dataa tuottavan laitekannan läpinäkyvyys ja analytiikka avaavat huikeita näkymiä monella eri toimialalla”, kirjoittajat sanovat.

Kirja käsittelee teollista internetiä laajasti, käytännönläheisesti ja opastaen. Myös digitalisaation teknologia antureista analytiikkaan tulee tutuksi.

Kirjassa suomalaiset ja kansainväliset case-esimerkit tuovat ilmiön käytännön tasolle. Lukija saa siitä oppaan liiketoimintahyötyjen etsimiseen ja yrityksen teollisen internetin tiekartan laatimiseen.

Kirjoittajista Jari Collin on Soneran teknologiajohtaja ja toimii Aalto-yliopistossa tutkimusprofessorina, Ari Saarelainen on seurannut alaa pitkään Tietokone-ja Tivi-lehtien toimittajana.

LISÄÄ: Teollinen internet, Jari Collin ja Ari Saarelainen, Alma Talent Oy, Talentum Pro, 333 sivua, ISBN 978-952-14-2849-4, kovakantinen ja ISBN 978-952-14-2850-0, sähkökirja, hinta 69 euroa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639