Älynapista tulossa uusi versio

Suomalaisen BiiSafen pian lanseerattava uuden sukupolven älynappi liittyy nettiin matalavirtaisen Wifi-yhteyden, Zigbee-tukiaseman tai Bluetooth 4.2 -liitännän kautta. Uutuus voidaan integroida koruun ja se voi toimia paniikkinappulana, paikantimena tai hyvinvointimittarina.

Uuden version lanseerauksen ja myynnin tukemiseksi BiiSafe hakee rahoitusta Invesdorin kautta. Yritys ei ole ensimmäistä kertaa joukkorahoituksessa mukana, sillä myös ensimmäisen version kehitystä rahoitettiin vuonna 2014 Indiegogo-kampanjalla, jolla tuote löysi 310 ennakkotilaajaa. Nyt BiiSafen Buddy-moduulia on myyty yli 50 000 kappaletta 30 maahan.

Yrityksen tuote on integroitu myös  Kalevala kalevalakorualyKorun älykoruun (kuva). Tulevaisuudessa älykellojen lisäksi  teknologiaa mahdutetaan sormuksiin ja kaulakoruihin. Tähän mennessä vastaavia tekniikoita on hyödynnetty vain terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä sovelluksissa.

Suomalaisyritys  on valinnut toisen reitin ja laittanut turvallisuuden etusijalle. “Puettavista älylaitteista on eniten hyötyä, kun niitä käytetään turvallisuuden lisäämiseen”, sanoo BiiSafen toimitusjohtaja Sauli Kiuru.

Moduulilla voidaan paikantaa perheenjäseniä tai lemmikkejä. Se voidaan sijoittaa vaikka avaimenperään. Moduuli soveltuu myös muiden esineiden löytämiseen.

LISÄÄ: 16.8.2016 Suomalaisyritykseltä älykoru kaulaan (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639