Kosketusnäyttöinen koekortti nopeuttaa kehitystä

STMicroelectronicsin uusin kehitysalusta on tarkoitettu STM32F7-sarjan ARM Cortex-M7 – ytimisille mikro-ohjaimille. Kortilla on neljän tuuman QWVGA 800 × 400 MIPI DSI -näyttö kapasitiivisine kosketusohjauksineen. Kortin avulla voi toteuttaa sulautettuja ratkaisuja aina esineiden internetistä moottoriohjauksiin.

Piirivalmistaja STMicroelectronicsin 32F769I DISCOVERY kehitystyökalu hyödyntää STM32CubeMX alustustyökalua ja sulautettujen ohjelmistojen STM32CubeF7 -pakettia.  Mukana tulee demo-ohjelmistokirjasto, joka helpottaa kehitystyötä ja laskee kustannuksia ja nopeuttaa kehitystyötä.

Kehityskortti sisältää STM32F769NIH6 mikro-ohjaimen, jossa on 216 MHz/462DMIPS/1082 CoreMarkin ARM Cortex-M7 ydin, kaksi megatavua flashia, 512+16+4 kilotavua RAM-muistia, Chrom-ART Accelerator grafiikalle, tuki USB 2.0:lle ja OTG:lle ynnä Ethernet sekä kolme 12-bittistä AD-muunninta.

Näiden ominaisuuksien sekä L1-välimuistin myötä STM32F7 -piirit tarjoavat ARM Cortex-M7 -suorituskykyä oli koodi siten ajettu sulautetusta flashista tai ulkoisesta muistista. Kortilla on myös Arduino Uno Rev 3 -liittimet, digitaalinen MEMS-mikrofoni ja SPDIF RCA -tulo.

Kehityskortilla on kaksi mikro-USB-liitintä, microSD-kortin liitin, RJ45-liitäntä sekä 3,5 mm audiotulo ja -lähtö.  Integroitu ST-LINK/V2-1 tuottaa myös mini-USB-liitännän kautta sulautetun piiridebuggerin ja ohjelmoijan STM32F7-mikro-ohjaimelle.

Uusi kehityspaketti soveltuu esimerkiksi kodin äänentoiston, moottoriohjausten, turvajärjestelmien tai esineiden internetin (IoT) toteutuksiin.

LISÄÄ: STMicroelectronics (LINKKI), tuotesivu (LINKKI, Mouser) ja jakelijat (LINKKI)

Kuva: Mouser

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639