Suora videoyhteys 5G-seminaariin

Oulun yliopiston tietoliikennelaboratorio CWC  järjesti 5. syyskuuta yliopistolla seminaarin 5G-verkkojen uusista liiketoimintamahdollisuuksista.  Tapahtumaa voi seurata suorana nettivideolähetyksenä kello 14.30 alkaen.

Tietoliikennelaboratorio Centre for Wireless Communications järjestää Oulun yliopistolla Saalastinsalissa maanantaina 5.9. klo 14:30-17 avoimen ”5G:n disruptiiviset liiketoimintamahdollisuudet” -seminaarin.

Seminaarissa käydään läpi, miten Suomi nostetaan edelläkävijäksi digitalisaation käyttöönotossa operaattoriliiketoiminnan murroksen kautta. Tilaisuudessa keskustellaan myös lainsäädännön muutostarpeista, jotta 5G-verkoissa syntyisi uusia liiketoimintamahdollisuuksia ilman nykyistä raskasta säätelyä matkaviestintoimialalla.

Pääpuhujana on ministeri Anne Berner.  Tapahtuman avaa CWC:n Matti Latva-aho. Puhumassa ovat teleoperaattoreista Elisan, Telian ja Finnet-liiton edustajat. Verkkotoimittajista ovat mukana Nokia, Ericsson ja Huawei sekä piiritalo Mediak. Oululaisista suunnitteluyrityksistä esiintyvät Bittium ja Haltian.

Seminaarin lopuksi järjestetään paneelikeskustelu, jossa pyritään löytämään toimenpiteitä uuden 5G-liiketoiminnan esteiden purkamiseen.

 

LISÄÄ: Oulun 5G-seminaaria voi seurata paikan päältä tai suorana webcast-nettilähetyksenä (LINKKI). Tarkempi ohjelma (LINKKI).

HUOM! Tulemme päivittämään videolinkin, kun seminaarin materiaali tulee arkistokäyttöön.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639