Vilkas Commerceday 2016: Liukas tuo ideoita verkkokauppaan

Uuden teknologian ja koodauksen puolestapuhuja Linda Liukas on syyskuussa puhumassa  Helsingissä järjestettävässä verkkokaupan seminaarissa.  Vilkas Groupin seminaarissa on hänen lisäkseen liuta muitakin huippuosaajia.

Verkkokaupan ohjelmisto-osaaja Vilkas Group kokoaa 6. syyskuuta Helsingin messukeskukseen verkkokauppa­-alan vaikuttajat.  Yhtenä pääpuhujana toimii Linda Liukas, jonka Nordic Business Report nosti äskettäin uudelle 20 merkittävimmän pohjoiseurooppalaisen bisnesajattelijan listalle.

Liukkaan mukaan tietokoneiden merkitys ja olomuodot ovat laajentumassa.

“Tietokoneet ovat paljon muutakin kuin pöytäkoneita, tabletteja ja puhelimia. Tämän sukupolven lapset kasvavat maailmaan, jossa tietokoneita on kaikkialla pehmoleluista hammasharjoihin, arvioi ennakkoesittelyssä Liukas.

Tulevaisuuden yrittäjät kasvavat hänen mukaansa, katsoen Lady Gagaa YouTube:sta ja tilaamalla kosmetiikkaa Hong Kongista – heille yrittäjyys verkossa ei eroa normaalista yrittäjyydestä.

”Tietokoneet pyörittävät maailmaamme. Tulevaisuuden paras työkaveri on tietokone. Silti harva osaa vastata kysymykseen, miten tietokoneet oikeastaan toimivat. Erilaiset virtaviivaiset laitteet ja sinetöidyt laatikot piilottavat meiltä tietokoneiden monimutkaisuuden”, sanoo Liukas.

Koodilähettiläs Linda Liukas on perustanut Rails Girls -vapaaehtoisjärjestön, joka järjestää naisille koodaamisen viikonloppukursseja. Vuonna 2015 Liukkaalle myönnettiin ensimmäisenä Suomalaisen koodin edistäjä -palkinto. Palkinnon myönsi Koodia Suomesta Ry, jonka tavoitteena on edistää kotimaista ohjelmistokehitystä.

LISÄÄ: Vilkas Commerceday 2016 (LINKKI), Linda Liukas (LINKKI) ja Linda Liukkaan puhe Maailma on koodaajien (LINKKI, youtube-video)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639