Maximin suojausratkaisu IoT-sovelluksiin

Maxim Integrated Products lupaa suojata uudella korttiratkaisullaan teollisen internetin järjestelmät väärennetyltä anturidatalta. Maximin toteutus turvaa tietojen aitouden ja eheyden aina anturilta pilveen.

Maximin uusi MAXREFDES143-kytkentä perustuu Arduino-yhteensopivaan ARM-pohjaiseen korttiin. Mukana on myös ARM mbed -kirjastot, joiden avulla on helpompi rakentaa turvallinen ja todennettu yhteys antureihin.

’’Referenssisuunnitelmassa yhdistyvät suoja- ja anturisolmut, jotka tarjoavat ratkaisun, jolla on korkea turvallisuustaso ja minimaalinen kehitystyön tarve’’, toteaa Maximin sulautetun tietoturvan vetäjä Scott Jones.

Maxim_IoT_B_wwwKortilla on Wifi-moduuli ja DS2465 -rinnakkaisprosessorilla toteutettu SHA-256 salaus. Muita ovat 1-Wire- ja I²C-rajapinnat, nestekidenäyttö, ledit ja painikkeet sekä hälytys- ja loggaus-toiminnot.

Anturisolmu sisältää DS28E15-turvaautetisoinnin sekä lämpötila- ja valoanturin. Jokaisella solmulla on oma yksilöllinen avain. Kortin ohjelmointiin tarvitaan erillinen ARM-pohjainen kehityssarja Max32600Mbed tai vastaava Arduino-kehityspaketti.

Maximin kehityspaketti sopii erilaisille analogisille anturisolmuille ja tietojen todentamiseen tehdasautomaation ja teollisten prosessien yhteydessä. Sen etuina on täysin omiin ratkaisuihin verrattuna lyhyempi tuotekehitysaika. Mukana on nettipalvelimen käyttömahdollisuus.

LISÄÄ: Maxim Integrated Products (LINKKI), tuotetieto (LINKKI), ARM-Cortex M3-pohjainen kehityskortti Max32600Mbed (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639