Valmet myy vimmalla testauslaboratorioitaan

Valmetin automatisoitu paperintestauslaboratorio käy hyvin kaupaksi. Yritys on saanut eri puolilta maailmaa paperin- ja kartongin valmistajilta jo yhdeksän uutta tilausta. Laite voidaan sijoittaa vaikka tuotantolinjan viereen.

Valmet Paper Lab on modulaarinen automatisoitu testausjärjestelmä, joka tarjoaa alan standardisoituja mittauksia yli 400 ominaisuuden testaamiseen 15-650 g/m2 paperi- ja kartonkilajeille ja jopa 800 g/m2 lajeihin saakka.

Analysaattorilaboratorio perustuu yli 30 vuoden maailman johtavaan kokemukseen automatisoidusta paperin ja kartongin testauksesta. Uusin Valmet Paper Lab edustaa tuoteperheen kolmatta sukupolvea.

Tähän mennessä Valmet on toimittanut noin 300 yksikköä tehtaille ympäri maailman. Useat tehtaista ovat päivittäneet vanhempien tuotesukupolvien asennuksia uusilla Valmet Paper Lab analysaattoreilla. Järjestelmä voidaan sijoittaa myös tuotantolinjan viereen.

Uusimmista tilatuista Paper Lab -yksiköistä toimitetaan Pohjois-Amerikkaan, neljä Eurooppaan ja kaksi Aasiaan. Toimitukset tapahtuvat tämän vuoden kuluessa.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639