Aurinkokennot vihersivät teknologiakeskukset

Teknologiakeskuksia operoiva Technopolis on saanut kansainvälistä tunnustusta vastuullisuudestaan. Yritys hyödyntää aurinkokennoja uusissa rakennuksissaan Tampereen Yliopistonrinteellä ja Tallinnan Ülemistessa. Technopolis erottuikin uusimmassa GRESB-vertailussa erityisesti uusien rakennusten ja suurten korjaushankkeiden kategoriassa.

Technopolis osallistui GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) -vertailuun kolmatta kertaa peräkkäin ja saavutti Green Star -luokituksen toiminnastaan kestävän kehityksen edistämiseksi. Technopoliksen vastuullisuusraportti palkittiin myös EPRAn hopeisella sBPR-luokituksella.

Technopoliksen panostus rakennusten ympäristötehokkuuden kehittämiseen näkyy menestyksenä GRESB-vertailussa. Technopolis erottui edukseen erityisesti uusien rakennusten ja suurten korjaushankkeiden kKeith_Silverangategoriassa saaden siinä yhdet korkeimmista pisteistä.

”Tällaiset ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hyvään hallintoon liittyvät kansainvälisen tason tunnustukset heijastavat henkilökuntamme vahvaa sitoutumista vastuullisuuteen”, sanoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang (kuvassa).

Green Star -luokituksen lisäksi Technopoliksen vuoden 2015 yhteiskuntavastuuraportti sai Technopoliksen vastuullisuuspäällikkö Johanna Kivelän mukaan hopeisen EPRA sBPR-palkinnon.

Oulusta ja Espoosta maailmalle ponnistaneella Technopoliksella on 21 keskusta, joissa toimii 1700 yritystä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa.

Kuva: Technopolis

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639