Schneider tuo IoT-tekniikan datakeskuksiin

Schneider Electriciltä StruxureOn-palvelu lupaa yhdistää datakeskuksien laitteiston yrityksen pilvipalveluun. Ratkaisu tuo IoT-tekniikan tukemaan datakeskusten laitehuoltoa ja vianhallintaa. Etähallinnasta on tulossa kasvava trendi tulevaisuudessa.

Schneider Electricin StruxureOn yhdistää datakeskuksen laitteiston yrityksenpilvipalveluun. Dataan perustuva analytiikka varoittaa datakeskuksen mahdollisista ongelmista ja parantaa valmiutta huoltaa kriittisen tärkeä laitteisto ennen toimintahäiriötä.

Mobiilisovellus antaa reaaliaikaisen näkymän järjestelmän suorituskyvystä sekä huoltotarpeista.

”StruxureOn-palvelun myötä Schneider Electric valjastaa esineiden internetin voimavarat tarjotakseen datakeskusten johtajille tietoa ja välineitä, joita he tarvitsevat ennakoidakseen ja estääkseen häiriöt ja seisokkiajan” kertoo Schneider Electric Suomen myyntijohtaja Sami Lakio.

Schneider Electricin palvelukeskuksen henkilöstö on järjestelmän käytettävissä ympäri vuorokauden vianjäljitystä ja -paikannusta varten. Mikäli ongelma ei ole ratkaistavissa palvelukeskuksesta käsin, paikalle lähetetään huoltohenkilö.

StruxureOn on saatavilla Yhdysvalloissa, ja sen odotetaan tulevan globaalisti saataville vaiheittain vuoden 2016 loppua kohti aina 2017 vuoden alkupuolelle.

Kuva: Schneider Electric

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639