Slush monistuu – urheiluteknologiasta musiikkiin

Startup-yritysten Slush-tapahtuma laajenee. Ensin tapahtuman yhteyteen kehitettiin täksi vuodeksi urheiluteknologialle tapahtuma Smash ja nyt musiikkialakin saa oman Slushinsa.

Kasvuyritystapahtuma Slush järjestää tänä syksynä perus-Slush-tapahtuman lisäksi ensimmäistä kertaa urheiluteknologia-tapahtuma Smashin lisäksi musiikkia, teknologiaa ja yrittäjyyttä yhdistävän sisartapahtuman Slush Musicin.

Smash järjestetään 29. marraskuuta Helsingin Kattilahallissa. Slush Music kokoaa puolestaan 30. marraskuuta  ja 1. joulukuuta arvion mukaan1 500 osallistujaa puhumaan musiikkialan uusista teknologiatrendeistä ja -innovaatioista.

Slush Musicin pääyhteistyökumppani on tyylin mukaisesti Teosto, joka on mukana myös Slush Musicin ohjelmasisällössä. Nelonen Median kanssa yhdessä toteutettava Teoston puheenvuoro käsittelee On-demand-palveluiden roolia radion tulevaisuudessa ja musiikkisisältöjen lisensointia radion online-palveluihin.

Tekesin tuotekehitysyksiköstä Turo Pekari on mukana tapahtumassa myös Allen Bargfreden vetämässä keskustelussa ns. ketju- eli blockchain-teknologian musiikkialalle tarjoamista uusista mahdollisuuksista.

Slush Musicin ensimmäisen päivän ohjelma järjestetään Kaapelitehtaalla, ja seuraavana päivänä osallistujat siirtyvät Messukeskukseen muiden Slush-kävijän joukkoon.

LISÄÄ: Smash (LINKKI, uutinen), Slush Music (LINKKI) ja Slush (LINKKI)

Kuva: Slush13/Jussi Hellsten

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!