Tekesin innovaatiosetelillä voi ostaa testausta – 5000 euroa tarjolla

Lokakuun alusta haettavissa oleva Tekesin 5000 euron innovaatiosetelin voi käyttää tuotekehityspalveluiden lisäksi uusien laitteiden testaamiseen. Ammattikorkeakoulu Centria odottaa innovaatiosetelistä uutta toiminnan aktivoijaa.

Pitkään odotetut innovaatiosetelit ovat yritysten haettavissa 3. lokakuuta alkaen Tekesistä. Tutkimus- ja tuotekehityspalveluiden lisäksi niillä voi ostaa myös testausta ja mittauksia. Sellaisia ovat esimerkiksi EMC-testit ja erilaiset materiaalitestit.

Ylivieskassa toimivan ammattikorkeakoulu Centria on ilmoittautunut etunenässä palveluntuottajaksi, jonka tarjoamia asiantuntijapalveluita innovaatiosetelillä voi hankkia.

’’Nyt yritykset voivat hyödyntää Centrian palvelutarjontaa innovaatiosetelin avulla, sanoo palvelupäällikkö Jani Rättyä Centria tutkimus ja kehitysyksiköstä.

Centria tarjoaa palveluitaan muun muassa tuotetestaukseen ja -mittauksiin, mutta myös sovellus- ja ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun ja tuotteistamiseen sekä tuotekehityspalvelua aina konkreettiseen prototyyppiin asti.

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetun 5000 euron innovaatiosetelin avulla yritys voi hankkia ulkopuolista osaamista ja asiantuntemusta ideaansa tai ongelmaansa liittyen. Yritykset voivat ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan jo ennen varsinaisen hakemuksen laatimista.

Varsinainen hakemus tehdään Tekesin verkkosivuilla, ja palveluntarjoajat voivat tarvittaessa auttaa myös hakemisvaiheessa.

Lista palveluntarjoajista – varmista että olet mukana

Tekesin sivulle on tulossa lokakuun alussa myös lista palveluntarjoajista. Listaa työstetään parhaillaan, joten tuotekehitys- ja testausyritysten kannattaa olla nyt aktiivisia Tekesin suuntaan. Linkki word-pohjaiseen hakulomakkeeseen (LINKKI) löytyy Tekesin sivulta.

Tulemme julkaisemaan listan myös marraskuussa 2016 ilmestyvässä Uusiteknologia-lehden 2/2016-numerossa.

LISÄÄ: Tekesin innovaatiosetelin hakeminen (LINKKI)  ja Innovaatiosetelin haku alkaa (LINKKI, uutinen)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639