Ilmaista tietoa IoT:stä ja digitekniikasta – myös nettivideona

Aalto on aloittanut verkkotekniikoiden soveltamista esittelevät luentosarjansa. Aiheita ovat tällä kertaa digitaalisuus, teollinen internet, esineiden IoT ja tietoturva. Otaniemessä järjestettäviä luentoja voi katsoa suorina nettivideoina, mutta  myös jälkikäteen Aallon videoarkistosta.

Aalto-yliopisto järjestää Otaniemessä Espoossa Internet Forum -yleisöluentosarjan aiheesta ”Services, Information and Network Technology in the Digital Transition”.

Jokaista luentoa voi seurata myös live-lähetyksenä. Esityssarja koostuu yhdeksästä luennosta, joissa paneudutaan digitalisaation ajankohtaisiin aiheisiin ja uusiin mahdollisuuksiin eri näkökulmista.

Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Luennot pidetään englanniksi. Seuraava luento on jo 4. lokakuuta, aiheena henkilökohtaiset tiedot ja EU:n tietosuoja.

Teollisuuden digi- ja mobiilisovelluksia käsitellään 11. marraskuuta ja IoT on aiheena 15. marraskuuta. Sarjan päättää Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa 29. marraskuuta.

LISÄÄ: Internet Forum (LINKKI, ohjelma 2016 ja videotallenteet)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639