Aallon suunnittelutehdas laajeni New Yorkiin

Aallossa kehitetty tuotekehityksen oppimisympäristö Design Factory on levinnyt jo 12 yliopistoon ja tutkimusorganisaatioon ympäri maailmaa. Uusimpana professori Kalevi Ekmanin ideoima Design Factory  avattiin perjantaina New Yorkissa.

Pace University Seidenberg School on tehnyt jo usean vuoden ajan aktiivista yhteistyötä Aallon Design Factory -verkoston kanssa. Yliopiston opiskelijoita on muun muassa osallistunut Aalto-yliopistossa vuosittain järjestettävälle Product Development Project (PDP) -kurssille.

Oman Design Factorynsa myötä newyorkilaisyliopisto pääsee virallisesti osaksi Design Factoryn kansainvälistä perhettä. Yhdysvaltojen ensimmäinen Design Factory avattiin Philadelphiassa syksyllä 2015.

Design Factory -konsepti on Aallossa syntynyt uudenlainen, kaikille avoin tuotekehityksen tutkimus- ja oppimisympäristö. Konseptin tavoitteena on vauhdittaa opetus- ja toimintakulttuurin muutosta tukemalla tieteidenvälistä ja ongelmalähtöistä oppimista ja tutkimusta. Design Factory-konseptin isä on professori Kalevi ”Eetu” Ekman (kuvassa).

LISÄÄ: Aallon Design Factoryn PD Gala 2016 (LINKKI, uutinen)